Το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Ζήτημα της Ουκρανίας | Ινστιτούτο Διεθνών, Ευρωπαϊκών & Αμυντικών Αναλύσεων

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Ζήτημα της Ουκρανίας

Νέα & Ανακοινώσεις | 16/11/2018


Ακολουθώντας τη διεθνή επικαιρότητα, αλλά και τα ζητήματα του Ελληνισμού το  Ινστιτούτο Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Αμυντικών Αναλύσεων του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: ‘Το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Ζήτημα της Ουκρανίας’.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, στις 18:30 στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αναμένεται να αναδειχθούν και να συζητηθούν οι ιστορικές αλλά και οι σύγχρονες διαστάσεις του θέματος. Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι: Μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., Κωνσταντίνος Χρήστου, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., Ρεβέκκα Παιδή, Επίκουρη Καθηγήτρια, του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Παύλος Σεραφείμ, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει  ο Διευθυντής του ΙΔΕΑΑ και Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών, Καθηγητής Ηλίας Κουσκουβέλης.

Αφίσα Εκδήλωσης