Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών: Αποστολή, έργο των Ηνωμένων Εθνών και δυνατότητες εργασίας/πρακτικής άσκησης στον Οργανισμό | Ινστιτούτο Διεθνών, Ευρωπαϊκών & Αμυντικών Αναλύσεων

Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών: Αποστολή, έργο των Ηνωμένων Εθνών και δυνατότητες εργασίας/πρακτικής άσκησης στον Οργανισμό

Νέα & Ανακοινώσεις | 27/11/2018


Εκδήλωση με θέμα «Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών: Αποστολή, έργο των Ηνωμένων Εθνών και δυνατότητες εργασίας/πρακτικής άσκησης στον  Οργανισμό» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, στις 17.00, στο Αμφιθέατρο 4 του Κτιρίου Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. με ομιλητή τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας για Ελλάδα και Κύπρο στο Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης του ΟΗΕ (UNRIC) Δημήτριο Φατούρο.

Ο τίτλος της ομιλίας του κ. Φατούρου είναι «Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών: Αποστολή, έργο των Ηνωμένων Εθνών και δυνατότητες εργασίας/πρακτικής άσκησης στον  Οργανισμό».

Την εκδήλωση, η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό, συνδιοργανώνουν το Εργαστήριο Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και το  Ινστιτούτο Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Αμυντικών Αναλύσεων του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Αφίσα Εκδήλωσης